Complex de Servicii Harman

Adresă: str. Gării nr. 499

Telefon: 0268.367.932

Email: harman_1@dgaspcbv.ro

Șef complex: Milena Popa

 

Complexul de Servicii Hărman asigură servicii de protecție de tip rezidențial atât pentru copii, cât și pentru persoane adulte cu handicap. Complexul are în subordine 2 case de tip familial în Hărman, câte o casă de tip familial la Lunca Câlnicului și la Teliu, și o locuință protejată la Hărman.

Pentru galerie foto, aici.

mai mult ↓

 

Locuința protejată „Casa Irlanda“

Locuinţa protejată „Casa Irlanda” este un serviciu de tip rezidențial pentru persoane adulte cu handicap, care funcționează în Hărman, str. Gării nr. 499. Locuința are o capacitate de 8 locuri, beneficiarii fiind persoane adulte care posedă certificat de încadrare în grad de handicap, se află în nevoie sau în dificultate şi au domiciliul sau reşedinţa pe raza judeţului Braşov

 

Casa De Tip Familial Greierasul Teliu

Casa de tip familial „Greieraşul” este un serviciu de tip rezidenţial pentru protecţia copilului, care funcţionează în Teliu, str. Ghe. Doja, nr. 31 A. Căsuța are o capacitate de 12 locuri, beneficiari fiind copiii cu vârste între 3 și 18 (26) ani, lipsiți temporar sau permanent de ocrotire părintească.

 

Casa de tip familial „Donald” Hărman

Casa de tip familial „Donald” este un serviciu pentru protecţia copilului de tip rezidenţial, care funcţionează în Harman, str. Mihai Viteazul nr. 327. Casa are o capacitate de 12 locuri, beneficiari fiind copii cu vârste între 3 – 18(26) ani, lipsiți temporar sau permanent de ocrotire părintească.

 

Casa De Tip Familial „Peter Pan” Lunca Calnicului

Casa de tip familial „Peter Pan” este un serviciu de tip rezidenţial pentru protecţia copilului, care funcţionează în Lunca Câlnicului, str. Bisericii nr. 220A. Căsuța are o capacitate de 12 locuri. beneficiari fiind copiii cu vârste între 3 și 18 (26) ani, lipsiți temporar sau permanent de ocrotire părintească.

 

Casa De Tip Familial Sf Patrick Harman

Casa de tip familial „Sf. Patrick” este un serviciu de tip rezidenţial pentru protecţia copilului, care funcţionează în Hărman, str. Gării nr. 499. Căsuța are o capacitate de 12 locuri, beneficiari fiind copiii cu vârste între 3 – 18 (26) ani, lipsiți temporar sau permanent de ocrotire părintească.

 

created by: